26. maj 2014

Aalborg City Rotary møde 14. maj 2014


Når morgenen starter med lune rundstykker, kaffe samt latter fra en masse dejlige mennesker fyldt af ivrighed og passion - ved man bare at morgenen er brugt helt RIGTIGT! 

Det kan være svært at sætte ord på, hvad det er vi kan som klub – og hvorfor man er så begejstret og ”afhængig” af disse morgenmøder.

Det var netop det, som vi skulle sætte ord på denne onsdag morgen. Bestyrelsen ønskede - som opfølgning på strategidagen i efteråret 2013 - at vi på dette møde skulle finde frem til 5 statements / grundholdninger, baseret på klubbens værdigrundlag.

Der blev understreget, at det ikke måtte blive floskler og tomme ord, men noget der gør ACR unikt.

Disse statements blev sat op på væggen i form af gule post-its og sammen skulle vi gruppere disse efter områder/ temaer. Det hele forgik med højt humør og det blev til mange guldkorn og gode begrundelser for de enkeltes valg af udtryk. Betydningen af forskellighed er dog tydelig – vi er virkelig en klub, som rummer mangfoldighed og passion :-)




Resultaterne af mødet vil bestyrelsen nu tage hånd om, men der er i hvert fald nok af inspiration.




Gæster:
  • Jesper
  • Katarina
  • Morten

Laury er tilbage i klubben efter ½ års orlov.

Meddelelser:
  • Den 3. juni - kæden overdrages til næstkommende præsident Kim Kirkeby
  • Det er besluttet, at vi fremover opkræver et gebyr på kr. 100,- ved glemt framelding
  • Skibene LOA og Jens Krogh løfter snart anker og sejler rundt med 40 udvekelingsstuderende fra hele verden. 
    • Der mangler en projektion Officer og Esben opfordrede klubbens medlemmer til at tage imod denne post og få en fantastisk oplevelse. 
    • Den 15. Juni ankommer LOA og Jens Krogh ved Aalborg Havn (ved Utzon centeret). Vi mangler hjælp til at varetage småopgaver på havnen d. 15. Juni kl. 14-17 - evt. interesserede kan henvende sig til Marianne.


      For referat
      Line Bluhme
      Chair of Youth Service / Rotary D. 1440


Ingen kommentarer:

Send en kommentar